Paul Tudor-Bals, cu „Suflet și culoare” la Galeria „Artis” din Slatina/ FOTO

Ultimul eveniment expozițional din acest an, la Galeria Artis din Slatina, s-a desfășurat, luni seară, de la orele 18.00, acesta aducând pe simeze o retrospectivă a binecunoscutului pictor Paul Tudor-Bals, intitulată „Suflet și culoare”.

În fața unui public select, printre cei prezenți remarcându-se artistul plastic Severică Mitrache, scriitorii Ioan Smedescu și Viorel Păcală, directorul CJCPCT Olt, Florian Dumitrescu, și încă mulți admiratori de frumos, colegi de breaslă sau prieteni.

Expoziția a fost deschisă prin expunerile Aureliei Grosu și Cristinei Botez, acestora urmându-le artistul plastic Dan Dimulescu, precum și Laurențiu Gutică, directorul Muzeului Județean Olt, alături de pictorul și profesorul Cătălin Podoleanu.

„În speranța că astfel de evenimente pot deveni familiale unui public cât mai numeros, felicit pe toți cei care au fost prezenți aseară la galeria Artis, cu invitația de reveni, cât mai des posibil, la expoziții de artă plastică și evenimente culturale în general”, a subliniat Cătălin Podoleanu.

La final, autorul expoziției a primit felicitări. „Munca și travaliul pictorului Paul Tudor, în fața sevaletului din atelier ori în plein-air, poate fi un bun exemplu pentru cei pasionați de artele frumoase și nu numai”, concluzionează Cătălin Podoleanu.

Sursa: Pagina de facebook a artistului plastic Cătălin Podoleanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here