Familia unei cunoscute actrițe, distrusă într-un accident îngrozitor: Artista și sora ei, în stare gravă. Părinții lor au murit/FOTO

Tragedie fără margini în familia unei actrițe. 

Un accident rutier extrem de grav a curmat viața părinților actriței australiene Jessica Falkholt. Totodată, artista în vârstă de 28 de ani, și sora ei de 21 de ani, au fost transportate la spital cu un elicopter și se află în stare gravă, informează irishmirror.ie.

Totul s-a întâmplat pe autostrada Princes, pe coasta sudică a regiunii New South Wales. O mașină intrată pe contrases și a lovit frontal mașina în care se afla familia actriței. În urma impactului, șoferul mașinii a fost ucis. La fel s-a întâmplat și cu părinții Jessicăi, Lars Falkholt, de 69 de ani, și soția sa Vivian, de 60 de ani.

Fiicele loc, aflate pe bancheta din spate au fost scoase din mașină de echipajele de salvare înainte de izbucnirea incendiului.

Jessica Falkholt este cunoscută pentru rolul lui Hope Morrison din producția ”Home and Away” (2016). De asemenea, ea a filmat pentru thriller-ul supranatural ”Harmony” care urmează să fie lansat în 2018.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here