Imaginile GROAZEI au fost înregistrate, noaptea trecută, în Olt/Totul a căzut ca un trăznet/ FOTO+VIDEO

Imagini de coșmar au fost trăite de o familie din localitatea olteană Milcov, după ce locuința a fost cuprinsă de un incendiu violent. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, pentru că membrii familiei se aflau într-o altă casă din aceeași curte. Focul a distrus, însă, totul, doar pereții rămânând în picioare. 

Deși pompierii din Slatina au ajuns la locul evenimentului în cel mai scurt timp posibil, intervenind cu două autospeciale, salvatorii nu au mai putut salva nimic din camerele locuinței. Acoperișul a fost distrus, și el, aproape în întregime.

„Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit, noaptea trecută, în comuna Milcov, sat Milcov Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, la un incendiu de locuință. În momentul sosirii echipajelor incendiul se manifesta violent, cu flacară și degajări mari de fum, la acoperișul locuinței și la bunurile din trei camere de locuit.

Intervenția a durat aproximativ două ore. Au ars bunurile din trei camere de locuit și acoperișul casei pe circa 70 de metri pătrați.

În urma incendiului nu s-au înregistrat victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgențe (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs de un conductor electric defect sau improvizat, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here