ALDE Slatina are, de miercuri seară, un nou președinte în persoana fostului liberal Marius Bălașa

Fostul candidat al ALDE la funcția de primar al municipiului-reședință de județ, Cristian Bircea, nu mai este, de miercuri seară, președinte al ALDE Slatina, locul său fiind luat de un alt fost candidat la aceeași funcție, dar din partea PNL, Marius Bălașa.

De altfel, nu este vorba doar de un președinte nou, ci și de un birou politic nou al organizației. Informația a fost confirmată de vicepreședintele ALDE Olt Ioan Ciugulea.

„Lucrurile stau așa: biroul intermiar al organizației era format din 50 de oameni, de când PLR a făcut fuziune cu PC. Or, după noul statul al ALDE, biroul trebuie să fie format din 31 de membrii. Asta a fost. Cristi (Cristian Bircea – n.r.) a zis să facem asta și chiar el i-a propus pe membrii noului birou interimar, și tot el l-a propus și pe Marius Bălașa pentru funcția de președinte. Ne e așa cum se aude, că Cristi ar fi fost obligat să dacă ce a făcut și alte asemenea lucruri”, a declarat, pentru OLT-ALERT, Ioan Ciugulea, risipind zvonurile potrivit cărora Bircea ar fi fost, de fapt, îndepărtat fără voia sa din funcție de președinte al ALDE Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here