Doi dintre adversarii lui Dragnea au anunțat că vor candida la funcții de conducere în PSD. Congresul va avea loc pe 10 martie

Partidul Social Democrat a convocat Congresul Extraodinar, care va avea loc pe data de 10 martie, la Sala Palatului din București, a anunțat purtătorul de cuvând al social-democraților, Adrian Dobre.

Se consideră că Liviu Dragnea a fost deja validat de Congresul PSD, însă pentru restul funcțiilor, începând cu cea de președinte executiv și terminând cu ultima funcție de vicepreședinte, bătălia va fi deschisă, susține site-ul stiripesurse.ro, care citează sursele menționate.

Congresul PSD din martie se anunță a fi unul cu scântei, în care se vor tranșa mai multe rivalități în partid. Potrivit unor informații, Liviu Dragnea se va folosi de moment pentru a lăsa fără funcții mai multe persoane cu care a avut dispute în ultimul timp sau care nu l-au susținut în conflictul cu Mihai Tudose. Pe de altă parte, alți social-democrați își anunță candidatura la funcții de conducere în partid. Printre ei, chiar Marian Oprișan și Codrin Ștefănescu, persoane pe care liderul PSD nu prea le mai are la inimă în ultimul timp.

Marian Oprișan și Codrin Ștefănescu și-au anunțat miercuri candidaturile la funcții de conducere în PSD, la acest Congres.

”Nu am candidat în anul 2015 pentru că aveam un dosar și dosarul meu nu este dosarul partidului. De data pentru că am demonstrat întregii națiuni că sunt nevinovat, vă spun cât se poate de clar că voi candida pentru o funcție de conducere în interiorul partidului”, a declarat Marian Oprișan.

Și Codrin Ștefănescu și-a anunțat candidatura: ”Știți foarte bine că voi candida pentru orice funcție de conducere în interiorul PSD. Eu am fost dintre cei care au susținut ideea de Congres cu alegeri. Cu siguranță că voi candida”.

Declarațiile au fost făcute miercuri, înainte de ședința Biroului Permanent Național.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here