Descoperire MACABRĂ în Olt: Corpul unui tânăr de 26 de ani, găsit fără viață

Trupul unui bărbat a fost descoperit, joi seară, plutind în apele râului Olt în zona localității Stoenești. Este vorba de un tânăr de 26 de ani, din Caracal.

Citește și Polițiștii Direcției Anticorupție Olt, descinderi la Slatina și Urzica într-un dosar de trafic de influență

Trupul fătă viață a fost scos la mal de echipa de pompieri din Caracal. La fața locului a fost și un echipaj SMURD, de intervenția medicală a căruia nu a mai fost, din păcate, nevoie.

„Echipa de căutare-salvare a Detașamentului Caracal și echipajul SMURD Stoenești au intervenit, joi, 22 februarie, în comuna Stoenești, pe râul Olt, pentru a aduce la mal cadavrul unui bărbat. Pompierii au găsit cadavrul la aproximativ un metru de mal și au acționat, cu accesoriile din dotare, pentru scoaterea acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Citește și Voiculescu dă cu pumnul în masă: Domnul Știrbu poate spune ce vrea, eu sunt președintele organizației

Trupul găsit fără viață ar aparține unui tânăr, de 26 de ani, din Caracal.

Cazul a fost preluat de organele de poliție.

„Polițiștii Postului de Poliție Stoenești s-au autosesizat, joi, despre faptul că, în râul Olt, în dreptul islazului comunal din localitate, a fost găsit cadavrul unui bărbat. În urma cercetărilor s-a stabilit că este vorba de un tânăr de 26 ani, din municipiul Caracal. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost transportat la Morga Spitalului Municipal Caracal, în vederea efecturării necropsiei și stabilirea cauzei decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Citește și Primării din Olt, prinse cu plăți ILEGALE/Banii, virați în conturile unor firme pe lucrări NEEXECUTATE/Tel Drum este implicată

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here