Tăierile ilegale continuă în Olt/ Polițiștii au depistat mai mulți hoți de lemne/Ce au pățit aceștia

În timp ce acționau pe raza comunei Verguleasa în vederea prevenirii si combaterii faptelor ilicite din domeniul silvic, politistii Sectiei de Politie Rurală Verguleasa au depistat, marți, mai multe persoane care transportau peste 80 de arbori tăiați ilegal. 

În timp ce efectuau serviciul de patrulare pe rază comunei Poganu, polițiștii au depistat șase persoane, din localitate, care transportau, cu patru căruțe, material lemnos. Întrucât bărbații nu au putut prezența documente de proveniență a lemnului, polițiștii au procedat la ridicarea acestuia în vederea confiscării.

„Toată cantitatea, de 3.018 metri cubi de material lemnos, respectiv 87 arbori de esență garniță, se află în custodia postului de poliție”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Cele șase persoane au fost sancționate contravențional cu amendă cuprinsă între 500 lei și 2.000 de lei fiecare, în conformitate cu prevederile legale privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here