Purtau MOARTEA cu ei: În ce ipostaze au fost găsiți doi bărbați din Olt/Polițiștii au intervenit la timp

Polițiștii din Olt au intervenit la timp în mai multe cazuri în perioada Sărbătorilor Pascale, dar două situații sunt mai mult decât elocvente în privința neregulilor depistate în traficul rutier. Este vorba de doi șoferi care puteau în orice moment să provoace moartea altor persoane sau să moară ei înșiși. Norocul a fost că ei au fost depistați de polițiști înainte să se întâmple vreo nenorocire. Bărbații conduceau nu doar beți criță, ci într-o stare aproape de coma alcoolică.

în Sâmbăta Mare, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia au depistat pe raza localității un bărbat, de 62 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concetrație de 1,16 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Fiind prezenți în trafic în ziua de Paște, polițiștii Postului de Poliție Iancu Jianu au depistat pe raza comunei, un tânăr, de 25 de ani, din localitate, în timp ce conducea un buldoexcavator, având o concentraţie alcoolică de 1,13 mg/L alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

„Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat purtătoru de cuvânt al Poliției Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here