Informația care ÎNCINGE sistemul de justiție: Protocol între avocați, procurori și judecători

Scandalul protocoalelor din România ia amploare! Potrivit Antenei 3, care citează site-ul luju.ro, există un protocol încheiat între Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casație și Justiție și Uniunea Națională a Barourilor din România. Protocolul de colaborare a fost semnat pe 14 iulie 2011 și viza necesitatea stabilirii unei colaborări între instituțiile din sistemul judiciar în vederea implementării noilor Coduri, potrivit stiripesurse.ro.

Conform documentului UNBR, protocolul de colaborare a fost semnat la data de 14 iulie 2011 si viza necesitatea stabilirii unei colaborari intre institutiile din sistemul judiciar in vederea implementarii noilor Coduri, scrie antena3.ro.

„Documentul nu este semnat doar de Procurorul General al României de la acea dată, Laura Codruța Kovesi și presedintele UNBR, avocatul Gheorghe Florea. Semnatari ai acestui protocol de cooperare mai sunt și fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, președintele CSM, Horațius Dumbravă, șefa ICCJ, Livia Stanciu, președintele Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, Dumitru Viorel Mănescu, și președintele Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, Marius Crafcenco”, arată antena3.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here