Scandalos! Ce a putut să-i facă o educatoare unui copil de patru ani! /VIDEO

Sursa foto: realitatea.net

Anchetă la o grădiniță din județul Gorj, după ce o educatoare a umilit un copil de patru ani. Femeia a scris cu pixul pe fruntea băiețelului, ca pedeapsă că a fost neascultător. Inspectoratul Școlar a deschis o anchetă în acest caz.

Totul a pornit după ce copilul de patru ani i-a povestit tatălui, când a venit să-l ia de la grădiniță, de ce este mâzgălit cu pixul pe frunte. Educatoare i-a explicat părintelui că micuţul de patru ani nu a fost cuminte şi nu i-a lăsat nici pe alţi colegi să-şi facă temele, potrivit Realitatea TV. De altfel, femeia a recunoscut că gestul a fost poate necugetatşi că, după părerea ei, un copil de 4 ani poate înţelege de ce a fost pedepsit şi nu va mai face a doua oară.

Conducerea unității de învățământ, dar și Inspectoratul școlar fac o anchetă. Copilul este consiliat de un psiholog, iar educatoarea riscă un avertisment, diminuarea salariului sau să-și piardă locul de muncă. Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj a cerut anchetă internă la liceul de care ține educatoarea. Conform purtătorul de cuvânt Georgeta Popescu, cadrul didactic, care predă de 17 ani, n-a mai avut nicio abatere disciplinară.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here