Trofeul Concursului „Se caută un …actor” a plecat la Râmnicu Vâlcea. Două eleve din Olt, marele premiu la Monolog

Trofeul celei de-a șasea ediții a Concursului interjudețean de teatru pentru copii „Se caută un… actor!”, desfășurată, sâmbătă, 21 aprilie, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, a fost câștigat, pentru a doua oară consecutiv, de Trupa „Leira” a Școlii Populare de Arte și Meserii Râmnicu Vâlcea, coordonată de Doina Migleczi. Marele Premiu la secțiunea Monolog a fost împărțit de două eleve din Olt, Larisa Bulumac, de la Școala Gimnazială Comani, și Cătălina Andronăchescu, membră a Palatului Copiilor ”Adrian Băran” Slatina.

Cea mai bună actriță a fost desemnată Camelia Gagiu (Liceul cu Program Sportiv Slatina), dar și Denisa Trușcă (Liceul Tehnologic Iancu Jianu), iar cel mai bun actor – Roly Eduard Albăstroiu (Liceul Tehnologic Iancu Jianu).

Premiul Special al Juriului a fost acordat elevilor Otilia Rădulescu, Miruna Comănescu și  Andreea Ștefan de la Şcoala Populară  de Arte şi Meserii Râmnicu Vâlcea, iar Premiul pentru scenariu/originalitate a revenit Palatului Copiilor Râmnicu Vâlcea.

Locul II, la secțiunea Scenetă, a fost acordat trupei Liceului Tehnologic Iancu Jianu, iar locul II la Monolog a fost câștigat de Adelina Tone, de la Clubul Copiilor Sector 6, București și de Andrei Dragnea, de la Centrul Cultural Pitești, Argeș.

Locul III la Monolog aparține lui Tudor Sergiu Tudor, elev al Școlii Gimnaziale ”Eugen Ionescu” Slatina, și lui Denis Marcu, membru al Palatului Copiilor „Adrian Băran” Slatina.

La secțiunea Monolog au fost acordate și trei mențiuni, primite de Marta Todeci, reprezentantă a Școlii Populare de Arte şi Meserii Râmnicu Vâlcea, Nicolae Cristian Nicolae de la Școala Gimnazială Braneț, Olt și de Alessia Miu, elevă a Școlii Gimnaziale Izbiceni, Olt.

La concurs au participat aproximativ 100 de copii talentați de la unități de învățământ din Olt, Argeș, Vâlcea și București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here