Când vin voucherele de vacanță pentru salariații Spitalului Județean Slatina

Cei 1.760 de salariați ai Spitalului Județean de Urgență Slatina ar urma să primească voucherele de vacanță în două tranșe, începând de luna viitoare.

Potrivit președintelui Sanitas Olt, Roxana Dragomir, prima tranșă a tichetelor de vacanță ar urma să fie distribuită în luna iulie, iar cea de-a doua în luna august.

„În luna iulie vor primi voucherele cei care sunt programați cu concediul în această lună, iar în august cei care își încep concediul în respectiva lună”, a declarat președinta Sanitas Olt.

Ultimul cuvânt îl va avea, însă, conducerea spitalului, surse apropiate acesteia susținând că nu a fost luată încă o decizie finală. Cert este că nu există posibilitatea ca voucherele să nu se acorde, rămânând să fie doar stabilite modul de distribuire și perioada exactă în care tichetele vor fi acordate.

Valoarea unui voucher este de 1.450 de lei, sumă impozabilă cu 10%. Efortul financiar pentru acordarea tichetelor de vacanță va fi, în total, de peste 2,5 milioane de lei la Spitalul Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here