Accident rutier în Olt soldat cu două victime, soț și soție, care au ajuns la spital

Două persoane au ajuns, marți, la spital după ce autoturismul cu care se deplasau a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe drumul județean 641, pe raza localității Cezieni.

În eveniment au fost implicate două autoturisme. La fața locului au ajuns paramedicii SMURD Caracal, care au acordat victimelor dintr-un autoturism, soț și soție, primul ajutor, transportându-le apoi la spital.

„Pompierii SMURD Caracal s-au deplasat la un accident rutier, pe drumul județean 641, în localitatea Cezieni.

În accident au fost implicate doua autoturisme, în care se aflau trei persoane, iar în urma accidentului două dintre acestea au fost rănite.

Paramedicii au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical, pentru cele două victime, ambele fiind transportate la Centrul de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Una dintre victime, șofer al unuia dintre autoturisme, în vârstă de 71, din Caracal, prezenta traumatism de antebraț stâng, plagă de aproximativ 2-3 cm și hematom la cap.

Pasagera din dreapta-față a aceluiași autoturism, în vârstă de 66 ani, soția șoferului,  a suferit un atac de panică, fără urme de traumă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here