Cristian Boureanu, condamnat la doi ani și două luni de închisoare cu suspendare în dosarul de ultraj. Iubita, achitată: ‘Cea mai grea palmă e palma de la Dumnezeu’

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost condamnat la doi ani și două luni de închisoare cu suspendare în dosarul în care a fost acuzat de ultraj după o altercație cu polițiștii în trafic, informează B1 TV. Fostul parlamentar trebuie să plătească și 7 000 de euro daune morale. Decizia instanței nu este definitivă.

Cristian Boureanu a fost trimis în judecată în luna iulie a anului trecut, fiind acuzat că a agresat un polițist rutier. Totul după ce, într-o noapte, mașina în care se aflau fostul deputat și iubita sa a fost oprită în trafic de un echipaj de poliţie rutieră.

În rechizitoriul procurorilor se arată că Boureanu „s-a manifestat violent, la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stânga, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 15-20 zile de îngrijiri medicale”.

De asemenea, Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu a fost achitată, miercuri, pentru mărturie mincinoasă.

„M-am gândit să am încredere în Dumnezeu. Stiu ce s-a întâmplat. Cred ca cea mai grea palma e palma de la Dumnezeu. O palma o iei de la un om, trece, asta e , dar cea mai grea e de la Dumnezeu”, a spus Laura Dincă.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here