Iohannis s-a decis: Va candida pentru încă un mandat în fruntea țării

Președintele a anunțat că mai dorește încă un mandat. Anunțul l-a făcut sâmbătă dimineață.

”Am luat o decizie importantă și vreau să vi-o comunic aici, în această dimineață frumoasă. Sunt ferm hotărât să mai candidez pentru încă un mandat de președinte”, a anunțat Klaus Iohannis.

Președintele a făcut acest anunţ la Colegiul Naţional ‘Samuel von Brukenthal’, înainte să participe la reuniunea de 40 de ani cu foşti colegi.

Klaus Iohannis a fost profesor de Fizică la acest liceu din Sibiu. El participă la întâlnirea festivă a promoţiei 1974 – 1978. În 2017, a fost prezent la Sibiu pentru reuniunea de 20 de ani a unei alte clase, la care a fost diriginte.

Carmen Iohannis, salut de la geam

Anunțul său vine după ce joi, protestatarii din Sibiu au inclus, în turul lor, și casa președintelui Klaus Iohannis.

După decizia instanței de a-l condamna pe Liviu Dragnea la trei ani si șase luni de închisoare cu executare, în dosarul DGASPC Teleorman, mai mulți sibieni au ieșit din case să protesteze împotriva partidului aflat la guvernare și să aplaude activitatea DNA.

Coloana de protestatari, în turul organizat, a ajuns și la sediul PSD Sibiu unde a scandat lozinci împotriva președintelui Camerei Deputaților Liviu Dragnea. O altă oprire a fost în fața casei președintelui Klaus Iohannis unde au aplaudat, i-au scandat numele și au intonat imnul României. La fereastră a ieșit soția președintelui care, discret, a făcut cu mâna sibienilor și i-a aplaudat.

Sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here