BOMBĂ pe scena politică: Senatorul liberal de Olt Siminica Mirea a trecut la PSD

Partidul Național Liberal mai pierde un parlamentar: senatorul de Olt Siminica Mirea a trecut, luni, la PSD, informează OLT-ALERT.

Senatoarea de Olt a anunțat trecerea în tabăra social-democraților cu puțin timp în urmă de la tribuna Senatului.

Contactată de OLT-ALERT, ea și-a motivat decizia spunând că vrea să își continue proiectul politic prezentat în campania electorală din 2016. Pe de altă parte, conducerea PNL s-a îndepărtat de realitățile societății românești.

„Așa este. Îmi doresc să fac mai mult pentru comunitățile județului Olt, pentru oamenii care mi-au arătat încrederea lor atunci când mi-au acordat votul. Doresc, așadar, ca proiectul politic pe care l-am prezentat oamenilor în 2016 să continue. Din păcate, conducerea Partidului Național Liberal s-a îndepărtat de realitatea societății românești”, a declarat, pentru OLT-ALERT, Siminica Mirea.

Pe de altă parte, senatoarea PNL are doar cuvinte de laudă pentru colegii ei din grupul senatorial liberal.

„Despre colegii mei din grupul senatorial al PNL am numai cu cuvinte de laudă. Am lucrat foarte bine cu ei, sunt niște oameni de toată isprava”, a mai spus Siminica Mirea.

Nu este singurul parlamentar care pleacă din Partidul Național Liberal din cauza conducerii partidului. În urmă cu o săptămână, senatorii liberali Daniel Zamfir și Marius Nicoară au ales să plece la ALDE.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here