PNL Corabia are, de duminică, un nou președinte ales: Haralambie Marița

PNL Corabia are un nou președinte ales după ce, în acest weekend, au avut loc alegeri la nivelul organizației. Liberalii îl au în frunte, de duminică, pe Haralambie Marița, om de afaceri în domeniul sanitar-veterinar.

Haralambie Marița are 55 de ani, este medic veterinar și posesorul mai multor farmacii veterinare.

Organizația are și un președinte executiv în persoana consilierului județean George Ciucu, care se va ocupa de activitatea politică a organizației, în vreme ce Haralambie Marița are sarcini strict organizatorice.

La alegerile de duminică a participat și președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

„Procesul de organizare internă a PNL Olt continuă. Statutar, echilibrat, cu deosebită seriozitate și mai ales deplină democrație, astăzi (duminică – n.r.) s-a desfășurat conferința de alegeri a Organizației Orășenești Corabia a PNL. Începând de astăzi, în virtutea votului majoritar al colegilor, domnul Marița Haralambie va avea o misiune grea: aceea de a ridica organizația Corabia la nivelul celor mai puternice organizații ale filialei, onorând cu responsabilitate încrederea cu care a fost investit”, a declarat liderul PNL Olt.

Haralambie Marița va fi și candidatul PNL la funcția de primar al orașului de la malul Dunării.

„Pe domnul Marița ni-l asumăm de pe acum drept candidat la funcția de primar al orașului Corabia. Prin urmare, începem să îl promovăm de pe acum pentru această perspectivă”, a declarat George Ciucu.

PNL Corabia a rămas fără președinte în aprilie 2018, când conducerea PNL Olt a dizolvat organizația, numindu-l președinte interimar pe George Ciucu în locul celei care îi conducea pe liberalii corăbieni, Ioana Gherghiță, debarcată atunci din toate funcțiile politice, pentru inactivitate politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here