Cei patru bărbați din Olt reținuți după perchezițiile de marți, ARESTAȚI preventiv. Cine sunt aceștia

Cei patru bărbați din Olt reținuți după perchezițiile derulate marți, la Tufeni, de polițiștii de la Combaterea Crimei Organizate și procurorii DIICOT au fost arestați preventiv, miercuri, pentru trafic și consum de droguri.

Măsura preventivă a fost luată de Tribunalul Olt, la propunerea procurorilor DIICOT Olt.

Este vorba despre Florin Ivașcu, Marian Barbu, Valerică Lupu și Mihăiță Anghelescu.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au efectuat, marți, sub coordonarea procurorilor DIICOT, trei percheziții pe raza localității Tufeni, la locuințele unor persoane bănuite de trafic și consum de droguri. Patru persoane au fost reținute.

În urma percheziţiilor domiciliare, polițiștii au ridicat 31 de plante de cannabis, 72 de comprimate susceptibile a fi droguri de mare risc, recipiente ce conţin seminţe şi  influorescenţe de cannabis, ţigarete confecţionate artizanal, 5 telefoane mobile și un cântar electronic.

Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 53 și 63 de ani, sunt bănuite că, de anul trecut și până în prezent, ar fi cultivat și comercializat cannabis către diverse persoane de pe raza județului Olt.

„În urma extinderii cercetărilor, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au depistat un bărbat, de 18 ani, din localitatea Nicolae Titulescu, care, în aceeași perioadă, ar fi comercializat cannabis provenit de la aceștia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

În urma administrării probatoriului în cauză, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de patru persoane.

„Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, a mai precizat Alexandra Dicu.

În cadrul acţiunii au fost angrenaţi și luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here