Un adolescent de 17 ani din Olt a MURIT în chinuri GROAZNICE, prins sub cupa unui miniexcavator/ Imagini foto și video de la locul tragediei

Un adolescent de 17 ani din comuna olteană Sârbii Măgura a murit, sâmbătă seară, în chinuri groaznice, prins sub cupa unui miniexcavator.

Tragedia a avut loc în timpul unor lucrări executate în gospodăria familiei. Chemați la locul evenimentului, pompierii și un echipaj de la Ambulanță nu au mai putut face nimic pentru salvarea tânărului.

„Pompierii Stației Scornicești, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt au intervenit, în comuna Sârbii Măgura, la o persoană prinsă sub cupa unui miniexcavator, pe timpul unor lucrări executate în gospodărie.

În momentul sosirii echipajelor, bărbatul, în vârstă de 17 ani, a fost găsit decedat, cu leziuni incompatibile cu viața”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ispectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here