Vâlcov, condamnat la 8 ani de pușcărie în primă instanță și judecat pentru fapte de corupție în alte două dosare: „Gata cu escrocii”

Fostul primar al Slatinei și ex-ministru al Finanțelor Darius Vâlcov, actual consilier al premierul Viorica Dăncilă, a revenit cu un nou atac la adresa postului Realitatea TV, pe care îl numeşte „SRI TV”.

„Realitatea (SRI TV) nu are plan de reorganizare de 7 ani. 

Si in ultimul an nu a platit niciun leu la bugetul de stat. 

Scriu asta aici pentru ca nu se poate intra in direct la acest post daca nu ai grade pe umar. 

#gatacuescrocii”, a scris Darius Vâlcov, luni seară, pe Facebook.

Textul de mai sus a fost postat după ce, în urmă cu o săptămână, Vâlcov a lansat pe Facebook un prim atac la Realitatea TV.

„Trustul Realitatea TV “fură” de la stat 7$ pe minut, adica 9000$ pe zi. In fiecare zi, aceste sume se adauga la datoria imensa, acumulata deja. Sunt de 7 ani in insolventa, desi legea permite maxim 3”, a scris Vâlcov, pe Facebook.

La începutul lunii februarie 2018, Darius Vâlcov a fost condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani. Totodată, Curtea Supremă a dispus confiscarea sumei de 6,2 milioane de lei, după cum a informat B1 TV.

Vâlcov este judecat și într-o altă cauză pentru luare de mită, după ce omul de afaceri slătinean Alexandru Păduraru a depus la Direcția Națională Anticorupție un denunț împotriva sa.

De asemenea, fostul primar al Slatinei mai are un proces pe cap, acuzația fiind de instigare la dare și luare de mită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here