Leacul medicinal care distruge bacteria Helicobacter Pylori, responsabilă de apariția ulcerului

Sursa foto: ziarulonline.com

Helicobacter Pylori este o bacterie extrem de rezistență care persistă toată viață în mediul acid al stomacului, fiind responsabilă de majoritatea bolilor de stomac. De cele mai multe ori însă, bacteria H. Pylori provoacă o inflamație cronică a stomacului numită gastrită cronică, afecțiune ce evoluează lent și persistă toată viață, dacă nu este tratată.

Această se poate transformă treptat, de-a lungul a mai mulor ani, în ulcer sau chiar cancer. În 50% din cazuri, infecția nu produce simptome. Atunci când se manifestă, pacientul poate acuză izolat sau în asociere durere în partea superioară a abdomenului, balonare, senzația de plenitudine după ingestia unor cantități mici de alimente, greață, vărsături sau lipsa apetitului alimentar.

În unele cazuri, manifestările clinice pot fi expresia directă a unor complicații, cum ar fi sângerările gastrointestinale (emisia de scaune negre, lucioase). Următorul preparat face minuni în cazul în care aveți această basterie sau doriți să preveniți reapariția ei. Pentru preparare aveți nevoie de: 300 g de frunze de urechelnița și 4 linguri de miere polifloră.

Pune frunzele de urechelniță în mașina de tocat carne, sau dacă ai un blender, le poți face cu acesta mult mai bine. Se amestecă apoi cu mierea și să ia o linguriță dimineață, pe stomacul gol. Nu este neapărat necesar să adăugați miere, această adăugându-se doar pentru a-i da un gust mai bun, astfel încât să fie cât mai plăcut în momentul administrării. Păstrează amestecul la frigider. Este recomandat să se consume acest amestec timp de 30 de zile, după care puteți face din nou analizele de sânge. Veți vedea că în urmă acestui tratament, Helicobacter Pylori va fi eliminat.

Sursa: ziarulonline.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here