Ați cumpărat, joi, produse de la Altex Slatina? Client: „Am verificat preţurile, e un fel de 1 aprilie“

Deschiderea complexului comercial Altex din Slatina a atras, joi, sute și sute de oameni dornici să prindă produse la promoție. Primii clienți s-au așezat la coadă cu câteva ore înainte de momentul deschiderii.

Cei mai mulți clienți s-au năpustit la standurile de electronice și electrotehnice, unde magazinul a oferit reduceri de prețuri.

Nu toți clienții care au intrat în magazin au și cumpărat.

La întrebarea – aţi găsit ce aveaţi nevoie? – cumpărătorii au dat răspunsuri diverse. Mulţi au reuşit să pună mâna pe produsul dorit, alţii, care au investigat înainte şi ofertele altor magazine, au decretat: „Sunt aceleaşi preţuri la toate magazinele, e un fel de 1 aprilie“, potrivit tracknews.ro.

În afară de „reducerile” pe care le-au avut la dispoziție, primii 300 de clienți care au achiziționat produse în valoare de cel puțin 100 de lei au primit gratis câte o umbrelă.

Altex a deschis, joi, cel mai mare magazin de Electronice – IT din Slatina, într-un complex comercial situat pe strada Nicolae Titulescu, lângă Kaufland. În centrul comercial au deschis magazine și unități ale retailerilor Pepco, Sportisimo, Noriel, Drogerie Markt și CCC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here