Înghesuială mare la promoțiile Altex, la deschiderea centrului comercial din Slatina/ Cât timp mai poți găsi prețuri reduse

Deschiderea complexului comercial Altex din Slatina a atras, joi, sute și sute de oameni dornici să prindă produse la promoție. Primii clienți s-au așezat la coadă cu câteva ore înainte de momentul deschiderii.

Cei mai mulți clienți s-au năpustit la standurile de electronice și electrotehnice, unde magazinul a oferit reduceri importante de prețuri. O combină frigorifică Arctic se vinde în aceste zile cu 500 de lei mai puțin decât prețul normal, iar un LED Vortex poate fi achiziționat doar cu 300 lei. Mari reduceri sunt practicate pentru aspiratoare, dar și la laptop-uri, unul costând mai puțin de 400 de lei.

În plus, primii 300 de clienți care au achiziționat produse în valoare de cel puțin 100 de lei au primit gratis câte o umbrelă.

Reducerile de prețuri nu au fost valabile doar în ziua deschiderii. Reprezentanții Altex au anunțat că promoțiile vor dura vreme de patru zile, în perioada 13 – 16 septembrie.

Reduceri nu au fost însă doar la Altex, pentru că parcul comercial a adus și unități ale retailerilor Pepco, Sportisimo, Noriel, Drogerie Markt și CCC.

CCC, de exemplu, are reduceri de 20% la încălțăminte din piele, perioada promoțiilor întinzându-se până la 23 septembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here