Liviu Dragnea, dispus să se stea faţă în faţă cu cei care îi vor capul. Liderul PSD ar fi de acord să convoace urgent Comitetul Executiv Național al partidului

Liviu Dragnea pare dispus să pună capăt tensiunilor din partid şi să convoace o şedinţă a Comitetului Executiv în a doua jumătate a lunii septembrie.

Cel puţin aşa susţine preşedintele organizaţiei de Bihor, Ioan Mang, care a fost prezent, joi, la discuţii cu preşedintele social-democrat.

„Sunt anumite lucruri care trebuie discutate în Comitetul Executiv şi în această a doua jumătate a lunii se va ţine acel Comitet. (…)

Da, sigur (Liviu Dragnea va convoca Comitetul Executiv, n.r.). Şi dânsul a spus că trebuie convocat cât mai repede un Comitet Executiv. (…)

Da, da, a spus dânsul. Trebuie discutată şi lămurită şi aceată zvonistică care de două zile circulă cu toate ştirile false, cu grupări care ar fi împotrivă.  Şi ieri (joi, n.r.) a fost concluzia generală, inclusiv a domnului Liviu Dragnea, că trebuie convocat urgent şi închis subiectul”, a declarat Ioan Mang, potrivit digi24.ro.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here