ATENȚIE PĂRINȚI! Noile jocuri de tip ”BALENA ALBASTRĂ” fac ravagii: Copiii care joacă ”GRANNY” și ”VREI SĂ FII O ZÂNĂ” sunt îndemnați să dea drumul la gazele de la aragaz

Pentru cei mici, jocurile online pot fi periculoase, mai ales atunci când conțin elemente care le pun în pericol sănătatea sau chiar viața.

În ultima perioadă, două jocuri online periculoase au devenit populare printre copii, inclusiv printre cei din clasele I-IV, mai ales în școlile din București.

Astfel, jocul ”Vrei să fii o zână” este asemănător cu ”Balena Albastră” prin faptul că presupune îndeplinirea unor porunci. La ultimul nivel, copilul este îndemnat să dea drumul la gazele de la aragaz, primind asigurarea că aceasta este calea prin care va deveni ”zână”.

De asemenea, ”Granny” este un joc morbid și cu grafică violentă, care poate fi descărcat și AppStore și din Google Play. Personajul principal este o bunică-zombie, care îl ”urmărește”pe jucător și provoacă scene sângeroase, inclusiv cu elemente de canibalism, scrie educatieprivata.ro.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here