Comuna Brâncoveni va avea sistem public de alimentare cu apă/ FOTO

Moment istoric pentru comuna Brâncoveni: primarul localității, Ion Cheroiu, a semnat, joi, contractul de finanțare pentru introducerea sistemului de alimentare cu apă.

Este vorba despre proiectul „Prima înființare a sistemului de alimentare cu apă în comuna Brâncoveni”, una dintre cele mai importante investiții pentru această localitate în care, până în 2012, nu s-a făcut nimic pentru modernizarea comunei, investițiile lipsind cu desăvârșire. Proiectul are o valoare de circa 12,7 milioane de lei.

„Stimați locuitori ai comunei Brâncoveni, miercuri, 19 septembrie 2018, este o zi istorică. Primarul Ion Cheroiu a semnat contractul de lucrări pentru proiectul «Prima înființare a sistemului de alimentare cu apa în comuna Brâncoveni»”, se arată într-un comunicat al primăriei.

În cursul anului 2019, toate cele patru sate ale comunei, respectiv Brâncoveni, Văleni, Ociogi și Mărgheni, vor beneficia de apă potabilă în locuințe, a declarat primarul Ion Cheroiu.

Ion Cheroiu, primarul comunei Brâncoveni

Sub mandatele acestuia, comuna Brâncoveni a cunoscut o ascensiune continuă pe linia investițiilor. Fie cu bani europeni, fie cu bani din fonduri guvernamentale, infrastructura rutieră a fost reabilitată și modernizată, ca și școala din centrul comunei și grădinița. Primăria are sediu nou într-o clădire reabilitată, iar autoritățile administrației publice locale au demarat lucrările pentru reabilitarea și modernizarea dispensarului comunal, totul în cadrul unui proiect finanțat prin PNDL. Investiția va costa aproape 700.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here