Accident cu 4 victime la Găneasa/ Trei persoane, printre care și o minoră, au ajuns la spital. Minora, în stare gravă

Patru persoane au fost implicate într-un accident rutier petrecut sâmbătă seară pe DN 64, la ieșire din comuna Găneasa spre Drăgășani. Trei dintre cele patru victime, printre care și o minoră, au ajuns la spital. Minora a fost rănită cel mai grav.

În accident au fost implicat doar un autoturism care, din cauza exploziei unui pneu, s-a răsturnat în afara părții carosabile, într-o vie.

La fața locului au intervenit echipaje medicale de la pompieri și Ambulanță.

„În autoturism se aflau patru persoane, un bărbat, șoferul autoturismului, care a refuzat transportul la spital și trei femei, printre acestea fiind și o minoră, în vârstă de 16 ani.

Cele trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe Slatina de echipajul SMURD Slatina și de două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt. Minora este într-o stare mai gravă, dar conștientă; prezintă un traumatism cranio-cerebral”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Mama minorei, de 38 de ani, din Timișoara, a fost transportată de SMURD la spital cu traumatism la piciorul drept. Cea de-a treia victimă, tot din Timișoara, s-a ales cu fracturi la coaste.

Polițiștii fac cercetări în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here