Gigel Știrbu (vicepreședinte PNL), împotriva restricționării accesului României la fondurile UE

Deputatul Gigel Știrbu, vicepreședinte al PNL, se declară total împotriva unei eventuale sancțiuni a Uniunii Europene prin care României să îi fie restricționat accesul la fondurile comunitare, sfătuindu-i pe europarlamentarii liberali să nu voteze, dacă va fi supusă dezbaterii și aprobării, o rezoluție în acest sens.

„Au apărut în spațiul public foarte multe discuții referitoare la o sancțiune din partea Uniunii Europene prin care României să i se restricționeze accesul la fondurile europene.

Punctul meu de vedere, ca vicepreședinte al Partidului Național Liberal, este că nu mi se pare corect ca PNL și europarlamentarii PNL să voteze o astfel de rezoluție, pentru că noi, înainte de a fi europeni, suntem români și orice ar face ceilalți, noi vom avea grijă de spiritul nostru.

PNL este singurul partid «național» din România, iar eu, Gigel Știrbu, ca parlamentar național, nu voi accepta ca PNL să fie parte a unei înțelegeri prin care țara noastră să piardă fondurile europene”, a declarat Gigel Știrbu.

Parlamentarul liberal intenționează ca, astăzi, în Biroul Executiv al PNL, să propună o discuție pe această temă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here