Primarul Caracalului face demersuri pentru reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară cu fonduri europene

Primăria Caracal intenționează să reabiliteze și să modernizeze Teatrul de Vară cu fonduri europene. În acest sens, administrația publică locală va depune un proiect pentru finanțarea lucrărilor din fonduri europene.

Lucrările ar urma să coste peste 6 milioane de lei, potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobaţi de consiliul local. „Proiectul va fi depus în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 13.1 – Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici și mijlocii din România”, susține primarul municipiului, Liviu Radu.

Teatrul de Vară are nevoie de lucrări pentru înlocuirea hidroizolației la fundații și soclu, refacerea trotuarului perimatral, refacerea finisajelor exterioare și interioare, înlocuirea învelitoarei și a sistemului de preluare a apelor pluviale, refacerea instalațiilor termice, electrice și sanitare, înlocuirea tâmplăriei interioare și exterioare.

De asemenea, este nevoie de doarea teatrului cu echipamente și mobilier nou, de înlocuirea scaunelor și de montarea unui acoperiș retractabil.

„Scopul acestor servicii îl reprezintă transformarea imobilului actual situat în strada Cuza Vodă nr.11 într-un loc modern pentru desfăşurarea diverselor activităţi culturale, spectacole din orașul nostru pentru îmbunătățirea calității vieții cetăţenilor”, se arată în raportul de specialitate al unui proiect de hotărâre inițiat de primarul municipiului, Liviu Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here