Ai făcut plăți cu cardul ING în acest weekend? Verifică-ți IMEDIAT contul! Au fost retrase sume DUBLE/ FOTO

Sistemul de plăţi de la ING a suferit o eroare serioasă în acest weekend! Potrivit unor raportări ale clienţilor, plăţile electronice făcute în cadrul platformelor ING s-au dublat, începând cu ziua de vineri şi până la ora transmiterii acestei ştiri, scrie ZF.

„Moms (mame, n.r.) care aveţi cont la ING şi aţi făcut plăţi în ultimele 3 zile să vă verificaţi contul. Mie mi s-au dublat tranzacţiile şi am sold cu minus. Înţeleg că nu sunt singurul utilizator în situaţia asta”, a scris o clientă pe un grup de Facebook.

Mai exact, dacă un client a efectuat o plată de 100 de lei vineri, tranzacţia a fost înregistrată de două ori şi astfel din cont i-a fost retrasă suma de 200 de lei.

Pentru moment nu se cunoaşte un motiv al erorii, iar unitarea bancară nu a transmis pe Facebook în urma plângerii clienţilor că lucrează pentru remediera în cel mai scurt timp al problemei.

„Această problemă este cunoscută în prezent de către departamentul avizat şi se lucrează cu prioriate la remedierea ei”, spun reprezentanţii băncii. „Într-adevăr, întâmpinăm o problemă în prezent, însă se lucrează cu prioritate la rezolvarea acesteia, iar operaţiunile dublate vor fi reglate ulterior”, se arată în răspunsul lor.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here