VIDEO ȘOCANT: Doi fotbalişti de naţională au bătut un politician într-o cafenea. „Are un dinte rupt şi mai multe vânătăi pe faţă!”

Scandal imens în Rusia: Alexander Kokorin, 27 de ani, atacant la Zenit, și Pavel Mamaev, 30 de ani, mijlocaș la FC Krasnodar, adversari duminică, la Sankt Petersburg, s-au dus la Moscova imediat după meci, iar luni au bătut un politician într-o cafenea!

Alexander Kokorin și Pavel Mamaev au făcut scanmdal din senin. „Făceau gălăgie, urlau, se purtau dezgustător”, a povestit un martor, potrivit presei locale. La un moment dat, Denis Pak, înalt oficial în Ministerul Industriei și Comerțului, s-a dus la ei, cerându-le să se liniștească. Cei doi l-au bătut, ajutați de fratele lui Kokorin. Mamaev l-a lovit și cu un scaun în cap. „Pak are un dinte rupt și mai multe vânătăi pe față”, au scris jurnaliștii ruși.

Federația a aflat, dar nu poate face nimic: „Jucătorii aflați la echipa națională care murdăresc imaginea fotbalului rus sunt aspru sancționați, în mod normal, însă ei nu mai joacă acum pentru selecționata Rusiei”, a declarat Serghei Anohin, director al forului de la Moscova.

Poliția a deschis o anchetă, după ce Pak a depus plângere, iar cele două cluburi au anunțat măsuri dure împotriva celor jucătorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here