Mușat și Băndică au fost ARESTAȚI. Cât de ghinionist să fii ca să te prindă poliția în acest fel!

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au depistat în trafic, luni, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Izbiceni, în timp ce conducea un autoturism în care se aflau trei pasageri și în care, la control, polițiștii au găsit 88 de pachete din hârtie, conținând substanțe ce ar fi putut fi droguri.

La fața locului au fost chemați polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, care au ridicat cele 88 pachete din hârtie ce conțineau fragmente vegetale uscate, în vederea continuării cercetărilor.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul din cadrul DIICOT Olt a dispus măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, faţă de doi tineri, Marius Rodian Mușat și Gelu Băndică, de 21, respectiv 19 ani.

În cursul zilei de ieri, cei doi au fost prezentați Tribunalului Olt, împotriva acestora fiind luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum illicit de droguri de risc și efectuarea de  operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here