VIDEO Mascații din Argeș fac PERCHEZIȚII în Olt, într-un dosar de furt calificat/ De unde și ce au furat hoții

Polițiștii Poliției Municipiului Câmpulung și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează la această oră patru percheziții la persoane din Olt, bănuite de infracțiuni de furt calificat. Este vorba despre persoane din Balș și Brebeni.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și a secțiilor de poliție rurală arondate, împreună cu luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează, miercuri, patru percheziții domiciliare, pe raza județului Olt, la locuințele a patru persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulație și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Mai precis, oamenii legii au descins la patru domicilii din localitățile Balș și Brebeni.

„Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în data de 30 august a.c., cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în incinta unui magazin de pe raza municipiului Câmpulung de unde ar fi sustras telefoane mobile și tablete. Totodată, aceștia sunt bănuiți că ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism având aplicate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 13.500 de euro.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și al Unității Centrala de Analiza Informațiilor – Serviciul Teritorial Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here