Prezentatorii Emma Zeicescu (TVR) și Claudiu Popa (Realitatea TV), învinuiți pentru deținere de droguri

Prezentatoarea TV Emma Zeicescu de la TVR și fostul ei iubit, Claudiu Popa, de asemenea prezentator TV, la Realitatea TV, au fost puși sub învinuire de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului, potrivit Libertatea.

Cei doi au fost prinși cu cannabis asupra lor în vară, în timpul unui festival de muzică organizat la Buftea.

„În fapt s-a reţinut că  la data de 11.08.2018,  în timp ce se aflau pe raza localităţii Buftea, la intrarea în spațiul unde se desfășura un festival de muzică, suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin au deţinut, fără drept,  droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două țigarete confecționate artizanal ce conțineau cannabis în amestec cu tutun”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Claudiu Popa a negat acuzaţiile care i-au fost aduse lui şi fostei iubite.

„Declar acum că nu posed, nu comercializez, nu trafichez, nu cumpăr şi nu vând, nu consum substanţe interzise de lege. Avocatul meu, la începutul acestei săptămâni, a început demersul cu privire la orice fel de tentativă de a fi calomniat sau imaginea mea să fie denigrată. Asta s-a întâmplat tot luni, din partea avocatului meu. Declar acum că nu aş accepta nicio clipă ca instituţia la care lucrez să fie târâtă în mizerie şi nici familia mea”, spunea la vremea respectivă jurnalistul, potrivit adevărul.ro.

Procurorii fac precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here