VIDEO Principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei din Bulgaria a fost filmat în timp ce fugea de la locul crimei

Principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova a fugit în Germania prin România, imediat după comiterea crimei, a anunţat Sotir Zazarow, procurorul general din Bulgaria. Presa din Bulgaria a difuzat în ultimele ore imagini surprinse de camere de supraveghere în care apare presupusul criminal în timp ce fugea de la locul crimei.

Victoria Marinova, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită moartă, sâmbătă, într-un parc din Ruse, unde a mers să facă jogging.

Un cetăţean bulgar este considerat principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova. El a fost reţinut în Germania şi a fost pus sub acuzare pentru violarea şi uciderea jurnalistei bulgare.

Sotir Zazarow, procurorul general din Bulgaria, a declarat că suspectul a fugit prin România, la scurt timp după comiterea crimei.

Presa din Bulgaria a difuzat imagini filmate de camerele de supraveghere despre care susţine că ar l-ar surprinde pe asasinul jurnalistei bulgare Victoria Marinova fugind de la locul crimei.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here