Elevii dintr-o comună constănţeană fac orele de educație fizică în sălile de clasă, pentru că primarul a amenajat în sala de sport un club de fitness cu piscină, jacuzzi, saună, bar şi aparate de forţă

Foto: b1.ro

Elevii unei comune constănțene fac ora de sport în clasă, pentru că primarul a acaparat sala de educație fizică.

400 de micuți din localitatea Ciobanu se chinuie să  execute exercițiile printre bănci, pentru ca edilul Tudorel Gurgu să poată trage de fiare în sala de sport, iar mai apoi să se relaxeze la piscină, jacuzzi sau saună, amenajate tot pe terenul destinat elevilor, special pentru ‘domn primar’, scrie dezvaluiri.ro.

Şi pentru a arăta că pentru el respectarea legii e facultativă, primarul Gurgu a postat pe contul său de Facebook imagini cu transformarea sălii de sport în club de fitness. Imaginile ni-l arată în postura de agent de publicitate pentru viitoarea afacere: în maiou, pantaloni scurţi şi şlapi, cu ochelarii de soare pe cap, Gurgu îi cheamă la sală pe toţi cei care îşi permit să plătească un abonament, fără să îi pese că sala a fost construită pentru elevi!

Bomboana de pe coliva educaţiei de la Ciobanu a fost faptul că același edil a organizat nunta fiicei sale în aceeași sala de sport. Și pentru ca invitații să poată intra în voie, acesta a dispus, fără autorizație, dărâmarea gardului forjat.

Foto: dezvaluiri.ro

Marioara Mihai, directorul Liceului tehnologic şi al şcolii generale din Ciobanu încearcă să îi găsească scuze primarului, spunând că sala a fost în reparaţii şi că oricum afară e cald şi deocamdată elevii pot face orele de sport afară.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here