DETALII TERIFIANTE! După ce l-au TRANŞAT, asasinii au trimis degetele jurnalistului Jamal Khashoggi prințului moștenitor saudit drept dovadă

Sursa foto: b1.ro

Detalii din ce în ce mai terifiante ies la iveală în cazul Jamal Khashoggi. Jurnalistului i-ar fi fost tăiate degetele când încă era în viaţă pentru ca, ulterior, să îi fie prezentate prinţului saudit Mohammed bin Salman.

Potrivit publicaţiei britanice Mirror, citate de stirileprotv.ro, degetele jurnalistului ar fi fost puse într-o geantă de către echipa de asasini şi trimisă la Riad cu ajutorul unui avion privat drept dovadă că operaţiunea a fost îndeplinită cu succes.

Asasinatul ar fi fost dus la capăt de gruparea de asasini Firqat el-Nemr (Gruparea Tigrului), care ar opera sub supravegherea şi ghidarea prinţului moştenitor saudit Mohammed bin Salman (MbS).

Grupul de asasini ar fi fost compus din 50 de oameni.

“Mohammed bin Salman a spus întotdeauna că va tăia degetele oricărui scriitor care îl critică”, a precizat o sursă anonimă, citată de Mirror.

Președintele turc Erdogan a promis că va dezvălui „adevărul gol-goluț” într-un discurs susținut marți în fața Parlamentului și a declarat că „nimic nu va rămâne secret”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here