Doi lideri PSD ar fi fost prinși făcând sex chiar în sediul local al partidului. Cine sunt protagoniștii/ FOTO

Vlad Oprea, președintele PSD Titu, ar fi fost surprins duminică întreținând relații sexuale cu Andrei Neagu, șeful TSD din oraș, a anunțat dambovitanews.ro.

Scenele ar fi avut loc duminică. Cei doi iubăreți ar fi fost prinși în fapt tocmai în sediul local al partidului, de un coleg de partid, a anunțat sursa citată.

Conform sursei citate, Vlad Oprea ar fi recunoscut că este homosexual și i-ar fi dezvăluit că are o relație cu Andrei Neagu de un an.

Andrei Neagu este șeful organizației TSD Titu. În viața de zi cu zi, el lucrează ca mecanic pe locomotivă.

La recentul Referendum pentru „familia tradițională”, județul Dâmbovița a fost unul dintre județele fruntașe, cu o prezență de 28,98 la sută. Doar Suceava și Bihor au depășit Dâmbovița la prezența la vot. (Sursa: libertatea.ro)

Vlad Oprea (stânga) și Andrei Neagu (Foto: libertatea.ro)

Vlad Oprea a avut o reacție la această știre care a căzut ca un trăznet în mediul online.

”Referitor la mizeriile scrise despre mine pe un site local de către un individ cu reale probleme psihice,care e ba ziarist, ba la arest, ba candidat la președenția PNL Dâmbovița și care frecvent face deratizare pe la școlile și liceele din Titu , vă precizez că sunt niște minciuni ordinare de care nu e străin nici primarul Orașului Titu, care îl plăteste lunar pe acest specimen cu bani din bugetul local( conform unor contracte care există la primărie) și îl plătește să scrie articole ( așa cum a mai scris) , în care să mă denigreze pe mine și pe colegii mei de la PSD! De data asta s-a mers prea departe! O să-i dau în judecată!”, a scris, pe Facebook, liderul PSD Titu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here