O vedetă din Slatina, invitată specială în redacția prestigioasei publicații Corriere dello Sport/ Declarații INCENDIARE/ GALERIE FOTO

Foto: digisport.ro

Slătineanca Mădălina Ghenea a fost invitată în redacţia ziarului Corriere dello Sport, iar slătineanca a vorbit despre relațiile pe care le-a avut în trecut cu diverși fotbaliști. Recent, presa din Italia a „cuplat-o” cu Kevin Prince Boateng, însă fotomodelul român a negat relația cu fotbalistul lui Sassuolo în vârstă de 31 de ani. Mai mult, Mădălina a susţinut că nici măcar nu-l cunoaşte pe germanul care a jucat în trecu și la AC MilanTottenham şi Borussia Dortmund.

În schimb, Mădălina Ghenea a recunoscut că fost într-o relaţie cu Marco Borriello, fotbalistul în vârstă de 36 de ani care se află sub contract cu UD Ibiza, care a evoluat în trecut și pentru Atalanta, Genoa, AS Roma, AC Milan sau West Ham.

Mădălina Ghenea neagă relaţia cu Kevin Prince Boateng

„Sunt multe exagerări când vine vorba despre articolele gossip, dar fac parte din viaţa noastră, suntem obişnuiţi cu ele. Vă dau un exemplu. Pe Boateng nu îl cunosc, nu l-am văzut niciodată în viaţa mea”, a spus Mădălina Ghenea pentru Corriere dello Sport.

Madalina Ghenea îl apără pe Cristiano Ronaldo

Olteanca a vorbit şi despre întâlnirea pe care a avut-o cu Cristiano Ronaldo, în timpul unei fimări pentru lansarea unui parfum, dar şi despre acuzaţiile de viol care au apărut pe numele starului de la Juventus. Starul portughez este acuzat că, în 2009, ar fi violat-o pe Kathryn Mayorga, într-un hotel din Las Vegas.

„L-am cunoscut şi mi-a lăsat o impresie excelentă. Povestea cu violul? Vă spun sincer, eu nu o cred. De ce a aşteptat acea fată atâta timp? Mie nu mi s-a întâmplat niciodată cea de acest gen, dar sunt convinsă că dacă mi s-ar fi întâmplat, aş fi raportat imediat”, a încheiat Mădălina Ghenea.

Galerie Foto

Sursa text și foto: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here