Imagini dramatice! Elicopterul patronului lui Leicester s-a prăbușit! Acesta se afla la bord cu fiica sa

Foto: digisport.ro

Elicopterul patronului lui Leicester s-a prăbușit în parcarea de lângă stadionul King Power, la scurt timp după fluierul final al meciului pe care „Vulpile” l-au terminat la egalitate, pe teren propriu, 1-1, cu West Ham.

UPDATE 02:43: Italienii de la Gazzetta dello Sport au anunțat printr-un mesaj postat recent pe Facebook că patronul Vichai Srivaddhanaprabha, fiica sa și doi membri ai echipajului și-au pierdut viața în tragicul accident.

UPDATE 00:40: Gianluca Di Marzio, celebrul jurnalist italian, cunoscut pentru veridicitatea informațiilor pe care le oferă, susține că patronul Vichai Srivaddhanaprabha se afla la bordul elicopterului care a luat foc. Totuși, directorul sportiv, Edoardo Macia, este în Portugalia, deci nu se afla alături de acesta.

UPDATE 00:30: Prima reacție a clubului Leicester a venit din partea unui ofițer de presă: ”Ajutăm poliția din Leicestershire și serviciile de ambulanță care se luptă cu un incident teribil la stadionul King Power. Clubul va oferi un comunicat mai detaliat, atunci când vor veni noi informații”.

UPDATE 23.50: Mai jos, puteți vedea momentul exact în care elicopterul a plecat de pe gazonul stadionului lui Leicester.

Mașini de poliție, pompieri și ambulanțe au sosit imediat la fața locului pentru a stinge incendiul și a acorda primul ajutor răniților, iar presa din Anglia nu a reușit încă să confirme dacă la bordul elicopterului care s-a prăbușit la scurt timp după decolare se afla și patronul Vichai Srivaddhanaprabha.

Vestea a fost confrimată de și de fostul fotbalist englez Gary Lineker, pe Twitter: „Am auzit că s-a prăbușit în parcare elicopterul patronului lui Leicester City”.

Thailandezul Vichai Srivaddhanaprabha obișnuiește să vină cu elicopterul atât la meciurile echipei pe care o patronează cât și la antrenamente.

Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here