Au DECAPITAT și MÂNCAT un POLIȚIST! Caz incredibil de CANIBALISM, în secolul XXI

Foto: evz.ro

Crimă îngrozitoare, urmată de canibalism, în regiunea Harkiv. Un bărbat și fiul său au fost arestați pentru că au decapitat și mâncat un fost polițist.

Îngrozitoarea faptă s-a petrecut în orașul Saltivka, din Ucraina. Câțiva localnici au descoperit cadavrul fără cap al fostului polițist, în apropierea unui subsol al unui bloc de apartamente, scrie lyberti.com. Cadavrul mutilat era ascuns în saci de gunoi.

De asemenea, cadavrul prezenta mai multe tăieturi până la os, ceea ce i-a făcut pe anchetatori să conchidă că mai multe bucăți de carne au fost tăiate. După o cercetare mai amănunțită și mai multe percheziții la casele din zonă, polițiștii au găsit capul fostului polițist într-o cutie aflată pe balconul celor doi bărbați.

Criminalii au fost reținuți imediat și acum își așteaptă procesul. Surse din poliția ucrainenă spun că fostul om al legii a fost ucis prin înjunghiere. Fiul criminalului, în vârstă de 20 de ani, a mărturisit că tatăl lui a tăiat bucăți din corpul fostului polițist pe care le-au gătit și le-au mâncat.

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here