Gigel Știrbu, replică dură la atacul lui Cioloș asupra PNL: „Acest sinecurist uită că PNL l-a susținut…”

De fiecare dată când nu se simte băgat în seamă, Dacian Cioloș iese, cum altfel decât pe Facebook, și atacă Partidul Național Liberal. Declarația îi aparține deputatului Gigel Știrbu, vicepreședinte PNL, care îl numește pe fostul premier al României „sinecurist”.

Vicepreședintele PNL afirmă că, atunci când îi atacă pe liberali, Cioloș uită că Partidul Național Liberal l-a susținut pentru funcția de premier al României.

„Acest sinecurist uită că PNL l-a susținut pentru funcția de prim-ministru al României la alegerile parlamentare din 2016.

De data aceasta a afirmat faptul că PNL este un partid care refuză să se reformeze.

Nu îmi dau seama la ce reformă se referă Cioloș, dar când mă uit cum a obținut el toate funcțiile deținute, înțeleg că pentru el „reformat” înseamnă să pupi ghiulul oricui îți oferă o funcție într-un loc călduț”, a postat, pe pagina sa de socializare, Gigel Știrbu.

Mai mult. Fruntașul liberal pune la îndoială caracterul fostului premeir al României, despre care spune că, prin criticile aduse președintelui Klaus Iohannis, mușcă, de fapt, mâna care l-a hrănit.

„Dacian Cioloș este un om cu un caracter ce lasă de dorit și încearcă sistematic să muște mâna care l-a hrănit. Așa a procedat și când la criticat pe Președintele Iohannis, spunând că el n-ar fi numit-o premier pe Viorica Dăncilă. N-ar trebui să uite că într-un moment în care el rătăcea pe la Bruxelles, Iohannis l-a numit în funcția de premier al României.

Toate funcțiile deținute de-a lungul timpului i-au fost acordate de oamenii pe care acum îi blamează. Să nu uite că PNL i-a dat portofoliul Agriculturii în guvernul condus de Tăriceanu, iar aceeași clasă politică nereformată i-a oferit și postul de comisar european.
Nu cumva este cel mai bun produs al actualei clase politice?”, a mai scris, pe Facebook, vicepreședintele PNL.

Gigel Știrbu îi cere lui Cioloș să explice „motivul pentru care l-a susținut pe Vasile Dâncu în guvern, știind foarte bine că este omul lui Liviu Dragnea. Sau poate acesta era și motivul?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here