Fiscul vinde case și terenuri la jumătate de preț/ O casă și un teren în Slatina, la doar 20.000 lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Olt pregătește o nouă licitație pentru vânzarea mai multor bunuri aparținând unor persoane cu datorii la stat.

Printre bunurile scoase la licitație se numără și imobile ale căror prețuri de pornire au fost stabilite la 50% din valoarea imobilelor.

Este și cazul unei case situate în Slatina, pe strada Garoafelor, la numărul 5, al cărei preț de pornire a fost stabilit la suma de 14.987 lei. La aceeași adresă figurează și un „teren intravilan – curți construcții”, pentru care Fiscul a fixat un preț de pornire de numai 5.146 de lei. În total, 20.133 de lei.

Alte imobile, case și terenuri, pe care Fiscul le scoate la vânzare tot la jumătate de preț, se găsesc în mai multe localități din Olt, unele mai îndepărtate, dar altele foarte aproape de municipiul-reședință de județ, cum ar fi localitățile Brebeni, Slătioara sau Valea Mare.

Licitația va avea loc în data de 9 noiembrie 2018, începând cu ora 10.00, la sediul  Administrației Județene a Finanțelor Publice din Slatina, strada Arcului, nr. 1.

Cei interesați în cumpărarea bunurilor sunt invitați să prezinte, până la termenul de vânzare sau, în cazul vânzării prin licitație, până în ziua precedentă termenului de vânzare, ofertele de cumpărare. În cazul vânzării la licitație, trebuie făcută dovada taxei de participare ori o scrisoare de garanție bancară reprezentând 10% din prețul de pornire al licitației. Mai multe amănunte, AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here