Dan Ciocan: Azi, în Comisia pentru Agricultură avem în dezbatere patru proiecte de lege importante

Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților are în dezbatere pe ordinea de zi de azi patru proiecte de hotărâre importante, anunță deputatul Dan Ciocan, secretarul acestui for.

„Pe ordinea de zi a comisiei avem în dezbatere proiectul de lege privind completarea art.III din Legea nr.72/2011 pentru modificarea și completarea Legii nr.45/2009 privind organizarea și funcționarea Academiei de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Șișești” și a sistemului de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii și industriei alimentare.

Proiect de lege privind aprobarea OG nr.10/2018 pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul gestionării financiare a fondurilor europene nerambursabile aferente politicii agricole comune va fi, și el, în dezbatere.

De asemenea, vom discuta și pe marginea proiectului de lege privind modificarea Legii nr.145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol, dar și pe cea a proiectului pentru modificarea și completarea Legii cooperației agricole nr. 566/2004”, a declarat Dan Ciocan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here