SINUCIDERE în Olt. Un bărbat de 50 de ani și-a pus capăt zilelor spânzurându-se/ Imagini ȘOCANTE

Un bărbat de 50 de ani, din comuna Movileni, a renunțat la viață, noaptea trecută, când și-a pus capăt zilelor spânzurându-se de o grindă de la pătul. Cadavrul i-a fost găsit atârnând în ștreang în această dimineață. Criminaliștii sunt la fața locului și fac cercetări.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de o vecină, care a anunțat autoritățile.

„În această dimineață, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat de o femeie, prin SNUAU 112, despre faptul că vecinul sau s-ar fi spânzurat. Echipa operativă s-a deplasat de îndată la față locului. Din primele verificări se pare că bărbatul, de 50 de ani, din comună Movileni s-ar fi sinucis. A fost solicitat medicul legist în vederea efectuării necropsiei”, a declarat Alexandra Dicu.

Cadavrul nu prezintă urme de violență pe corp, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Ion Ghiță era de etnie rromă și era divorțat mai demult. El locuia în casă cu un frate al său și cu copiii acestuia. Nimeni nu a văzut și nu a simțit nimic noaptea trecută, susțin surse locale.

Polițiștii au deschis un dosar penal și, potrivit procedurilor, fac cercetări pentru ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here