Dezvoltare Urbană Slatina: Cei doi angajați care au cioplit arborii pentru a monta grătare decorative, sancționați

Firma de spații verzi a Primăriei Slatina, SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL, anunță că cei doi angajați care, joi, au cioplit doi arbori de pe bulevardul AI Cuza pentru montarea de grătare de protecție cu rol decorativ vor fi sancționați.

Conducerea firmei susține că cei doi au încurcat grătarele, încercând să monteze unele mai mici decât cele care aveau dimensiunile corespunzătoare.

„În data de 8 noiembrie 2018, am fost sesizați că pe bulevardul A.I. Cuza, în timpul operațiunii de montare a grătarelor de protecție cu rol decorativ, doi angajați ai SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL au recurs la cioplirea a doi arbori, fără a cere sau a avea acordul inginerului de specialitate.

În fapt, cei doi au încurcat grătarele pe care trebuia să le monteze la pomii respectivi. Menționăm că fiecare grătar este făcut pentru fiecare arbore în parte, ba chiar cu 10 centimetri mai mare decât diametrul acestuia.

Tot în cursul zilei de 8 noiembrie 2018, o echipă din cadrul societății a fost trimisă să evalueze pagubele. Cei doi arbori afectați de neglijența angajaților au fost evaluați de inginerii de specialitate din cadrul societății noastre și s-a constatat că nu există pericol de uscare și nu a fost afectată rezistența lor”, se arată într-un comunicat de presă al societății.

În urma acestui eveniment, cei doi angajați vor fi sancționați, o comisie de disciplină din cadrul societății urmând să stabilească sancțiunile ce vor fi aplicate, conform regulamentului de ordine interioară.

„SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL regretă incidentul și îi asigură pe slătineni că va continua activitățile de înfrumusețare peisagistică a municipiului nostru”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here