S-a aflat cauza accidentului de aseară din Olt, în urma căruia patru persoane au ajuns la spital/ FOTO+VIDEO

S-a aflat cauza accidentului produs, sâmbătă seară, la intersecția Drumului Național 65 cu Drumul Județean 644, în apropierea orașului Balș, soldat cu patru victime care au ajuns cu diverse traumatisme la spital. Vinovat este un tânăr de 28 de ani, care nu a acordat prioritate unei alte mașini ce circula regulamentar.

Cel puțin așa declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, insoectorul principal Alexandra Dicu.

„În ziua de 01.12.2018, orele 17:21, un bărbat de 28 de ani, din comuna Ția Mare, la intersecția DN 65 cu DJ 644 nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat de 21 de ani, din munincipiul Slatina, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a spus ofițerul de relații cu presa al IPJ Olt.

Potrivit sublocotenentului Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, nu mai puțin de patru victime au ajuns la spital, cu diverse traumatisme.

„În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șase persoane. Echipajele SMURD au preluat două victime, soț și soție, ambii pasageri ai unuia dintre autoturisme, bărbatul, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Slatina, cu traumatism toracic și femeia, în vârstă de 51 de ani, cu traumatism toracic și traumatism la membrul superior drept. Pacienții au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Slatina.

Echipajele de la Ambulanță au preluat doi bărbați, unul în vârstă de 26 de ani și unul în vârstă de 34 de ani, ambii din orașul Corabia, cu traumatisme toracice, aceștia fiind transportați la Spitalul Balș”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

În cauză polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here