Gigel Știrbu îl taxează DUR pe deputatul PSD Adrian Solomon: Despre cum iese mitocănia la suprafață în zile festive!

Într-un material postat pe pagina sa de socializare sub titlul „Despre cum iese mitocănia la suprafață în zile festive!”, deputatul de Olt Gigel Știrbu, vicepreședinte PNL, îl taxează dur pe parlamentarul PSD Adrian Solomon pentru discursul halucinant pe care acesta l-a ținut, de Ziua Națională a României, în fața publicului bârlădean, jignindu-i pe Regele Ferdinand și pe președintele Klaus Iohannis.

De altfel, pentru cuvintele sale antisemite, deputatul social-democrat a fost huiduit de bârlădeni.

„Am văzut cu stupefacție, chiar de Ziua Națională a României, când sărbătoream centenarul Marii Uniri, declarațiile nepotrivite ale deputatului PSD, Adrian Solomon, care a spus în discursul său în fața cetățenilor bârlădeni, că România l-a făcut pe Regele Ferdinand «întregitor» și că își dorește ca «peste încă o sută de ani să dea Domnul ca poporul român să fie condus de un etnic român, și nu german, ca acum». În replică, publicul, pe care îl felicit, l-a sancționat, huiduind-ul din toți rărunchii. Practic, Adrian Solomon, în discursul său de Centenar i-a jignit atât pe președintele Klaus Iohannis, ci și pe regele Ferdinand”, scrie, pe Facebook, deputatul liberal.

Știrbu îi precizează colegului său de parlament că nu etnia trebuie să fie trăsătura caracteristică pentru aleșii neamului, ci calitatea lor umană.

„Doresc să îi menționez domnului Solomon, că cel mai important lucru pentru aleșii neamului îl reprezintă calitatea umană și nu etnia. Cred că nici nu și-a dat seama că-și dă cu stângul în dreptul, probabil că, fiind orbit de partizanatul politic, nu a fost capabil să ducă un raționament plauzibil atât de departe.

Nu este posibil ca într-o Românie, stat membru al Uniunii Europene să vii în fața românilor cu astfel de discursuri defăimătoare și fără noimă, într-o zi în care celebram Centenarul României Mari!

Românii își doresc doar atât: România să fie condusă de oameni integri si capabili și nu îi interesează etnia, religia, ori alte astfel de criterii. Iar acest lucru îl doresc de peste 100 de ani.

Mă întreb uneori ce caută astfel de oameni in Parlament? Cum de a fost pus pe o listă electorală și a și ieșit parlamentar? Cu siguranță, dacă ar fi «cernute» mai cu grijă listele de candidați, am fi scutiti de astfel de discursuri”, mai arată Gigel Știrbu în materialul postat pe pagina sa de socializare.

Deși țara noastră se află în fața unei oportunități unice care ar fi valorificată la maximum de oricare altă țară europeană, aceea de a ne regăsi identitatea națională si totodată de a o integra în cea europeană, se pare că pesediștii nu se pot abține să nu întineze istoria poporului român din cauza hrănirii unor orgolii mărunte și ducerea de războaie inutile animate de ambițiii mici, care nu aduc nici un folos nimănui, ci, dimpotrivă, deservesc interesului românilor, precizează vicepreședintele PNL.

„Domnule Solomon, mai bine te făceai mic și tăceai decât să ții astfel de discursuri defăimătoare la adresa românilor cu ocazia Centenarului!”, i se adresează deputatului huiduit de oameni Gigel Știrbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here