ȘTIREA SERII în televiziune. Ce se întâmplă cu Florin Busuioc CHIAR ÎN ACESTE MOMENTE: Nimeni nu se mai aștepta să îl vadă așa/ FOTO

Sursa foto: click.ro

Florin Busuioc s-a întors la Meteo. Îndrăgitul actor a prezentat joi seară rubrica Meteo, la Pro Tv, după o pauză de aproape două luni. 

Prezentatorul a trecut prin clipe grele la finalul anului trecut. La începutul lunii noiembrie, Florin Busuioc a suferit un infarct chiar la finalul unui spectacol susținut la Craiova.

Actorul a fost resuscitat și transportat de urgență la Spitalul din Craiova, acolo unde a fost supus unei intervenții chirugicale la inimă.

Ulterior, Busu a fost transportat la un spital din Capitală, de unde a fost externat câteva săptămâni mai târziu.

Deşi se află încă în perioada de recuperare, celebrul prezentator pare să se simtă mai bine acum și a avut curajul de a veni la TV pentru a povesti clipele cumplite prin care a trecut.

Busu spune că nu își aminteşte nimic de la incident, dar mărturiseşte că prietenii i-au povestit totul cu lux de amănunte.

„Nu-mi mai aduc aminte nimic din ziua respectivă. De dimineață am făcut știrile de dimineață, am plecat la Craiova, am jucat, am terminat spectacolul, după mi s-a făcut rău și înțeleg că regizorul m-a întrebat dacă mi-e bine. I-am cerut un calciu, mă simțeam slăbit, el mi-a zis să mergem la spital. M-am dus în cabina mea, am pus mâna pe scaun și căzut am fost. Astea sunt povestirile lor, eu nu-mi aduc aminte”, a povestit actorul, într-o emisune TV.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here