Slătinenii pot, de luni, să-și plătească taxele și impozitele locale. Cum poate fi evitată aglomerația de la ghișee

Ghișeele Direcției Economice a Primăriei Slatina au fost redeschise, luni, pentru populație, conducerea unității estimând că în zilele următoare vor apărea cozi mari formate de cei care se grăbesc să își pătească taxele și impozitele locale. Motiv pentru care șeful instituției, Alin Calotă, face apel la cetățenii care au posibilitatea să facă plăți online să utilizeze sistemul informatic ghiseul.ro.

Nivelul valorilor impozitelor şi taxelor locale va acelaşi ca anul trecut, a anunțat șeful Direcției Economice. Doar atât că se va aplica indicele de inflație de 1,3%, a mai spus acesta.

De asemenea, și anul acesta cetățenii care își vor achita obligațiile la bugetul local până la 31 martie vor benefica de o bonificație de 10%.

Conducerea Direcției Economice estimează pentru zilele urmăroare aglomerație la ghișee, motiv pentru care responsabilii instituției fac apel la populație să ia în calcul și varianta plății on-line.

„Va fi aglomerație mare la ghișee, așa că facem apel la populație să utilizeze și sistemul informatic pentru plăți, respectiv ghiseul.ro. Dincolo de faptul că totul este foarte ușor, cei care vor alege această modalitate de plată vor scăpa de cozile ce se vor forma la ghișeele noastre”, a spus Alin Calotă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here